Privat träning

Jag har stor erfarenhet av olika typer av problembeteenden. För det allra mesta handlar det om att vi inte lyckas förmedla rätt budskap till våra hundar. Många hundar har en hög gundstressnivå på grund av att vi missförstår varandra. 

Jag tar emot alla ekipage oavsett hundens ålder, ras eller problembild. Mitt mål är att kunna ge ägaren rätt verktyg för att bryta felbeteendena och vända relationen i rätt riktning. De allra flesta beteenden kommer vi långt med på bara två till tre träffar. Träningen sker här hos mig eller i hundens hemmiljö.

För mig är det viktigt att vi hittar ett sätt att träna som passar både dig och din hund. Första gången jag träffar ett ekipage börjar jag därför alltid med en halvtimmes pratstund där jag berättar om hur jag tänker hundträning och där vi tittar på dig och din hund och er relation tillsammans. Efter den första halvtimmen bestämmer du själv om vi ska fortsätta med en timmes betald träning eller inte.

Priser

  • Vardagar kl 8:00-15:30 = 500 kr per timme, inkl moms + ev körersättning 25 kr/mil
  • Övrig tid 700 kr per timme, inkl moms + ev körersättning 25 kr/mil
  • Valpekipage som väntar på kursstart får alltid 200 kr rabatt på privat träning

Träningsgrupper

Är ni några stycken som vill komma och träna tillsammans en eller flera gånger så är det bara att höra av sig så ordnar vi något efter era önskemål!

Kloklippning

Jag möter ofta ekipage som har problem med kloklippning. Jag klipper klorna på din hund för 100 kr och hjälper alltid gärna till med tips och råd!

För de svårare hundarna tar jag emot dem enligt timpriserna ovan. Hela mitt hundtänk bygger på att skapa förtroende, så även under kloklippning. Däremot kan det krävas en hel del krav kombinerat med tålamod för att få hundar som associerar kloklippning med något väldigt negativt att vända och inse att det faktiskt är helt ok. Min målsättning är att det för varje gång ska bli lättare och lättare att klippa klorna på din hund, annars jobbar vi inte på rätt sätt!

 kloklippning.jpg

Boka

Ring eller maila mig för kontakt och tidsbokning!

Mobil: 0704-685914   E-post: [javascript protected email address]