Hunddagis

Kvalitet framför kvantitet

Här kommer du kunna lämna din hund utan dåligt samvete. Det kommer bli en handfull dagisplatser med lugn inomhusmiljö och aktiv utevistelse. För tillfället är dagiset fullbokat men hör gärna av er om intresse finns.

Jag är utbildad jakthundsinstruktör och fokuserar på att skapa relationer mellan människa och hund som bygger på ömsesidig respekt och förtroende. För mig är det viktigt att förstå den individ vi arbetar med och att skapa glada, lugna och trygga hundar.

Hunddagiset ligger bara 2 km från Höörs centrum men helt ute på landet, utan vägar eller järnvägar i närheten. 5 boxar i eget isolerat hundhus, byggt 2015. Jag erbjuder kvalitet framför kvantitet.

Ordentlig utevistelse i fantastisk miljö

Förutom fantastiska naturområden med skog och öppna beteshagar så finns ett 3000 kvm belyst träningshägn där hundarna kan få sträcka ut ensamma eller tillsammans med andra hundar.

Varje dag blir hundarna rastade på ordentliga promenader eller får springa lösa i hägnet, ensamma eller i grupp.

Ytterligare extra aktivering som spårning, cykling, uppletande eller lydnadsträning sker efter överrenskommelse och 50 kr pristillägg per dag.

Priser

DAGISET ÄR FULLT! ÄVEN VÄNTELISTAN ÄR LÅNG SÅ FÖR NUVARANDE TAR JAG INTE EMOT NÅGRA INTRESSEFÖRFRÅGNINGAR!

2600 kr inkl moms per månad. Betalning sker i förskott med en månads uppsägningstid. Vid utebliven betalning sägs platsen upp med omedelbar verkan.

Hundar från samma familj som kan dela box får 20% rabatt från och med hund nummer två. Hundar under 8 månader kostar 20% extra på grund av ökat omhändertagande.

Under juli månad är hunddagiset stängt (Avgift på 500 kr tas ut för att få behålla sin plats i augusti.)
Alla priser är inklusive moms. Företaget innehar F-skatt.

Löptikar är välkomna under förutsättning att de andra hundarna på dagiset inte mår dåligt av stress över löpet.

Hundar som lämnas ska vara vaccinerade och friska.

Hämtning och lämning

Efter en introduktionsvecka då jag tar emot nya hundar och startar dagen med en egen promenad så lämnas hundarna i sin egen box mellan kl 7-9. Hämtning sker kl 15-18. Andra lämnings- och hämtningstider enligt överenskommelse. Hundarna måste haft möjlighet att kissa och bajsa före de lämnas på morgonen.

Enstaka dagar

I mån av plats tas hundar emot enskilda dagar för 250 kr per dag. I undantagsfall med övernattning för 300 kr vardagar och 400 kr lördagar och söndagar.

Mer information och kontakt

För besök eller mer information är ni välkomna att höra av er!

Maja 0704-685914 eller [javascript protected email address].

Majas HundLIV för
Lydnad I Vardagen

Alla hundar och människor är lika välkomna oavsett problem eller kunskapsnivå!

Respekt är grunden i alla relationer.

majashundliv@gmail.com

Innehar F-skattesedel
Bg 127-8597