Samarbetspartners

TEBA

Nu har TEBA gått in med sponsring, både med material till kurserna och de nya liggplatserna!
För er som inte vet vad TEBA är så ska ni komma till Höör och besöka Sveriges bästa och mest välsorterade hundaffär. Där finns det mesta som går att köpa till hund och kunnig personal. Det går bra att handla på nätet också www.teba.se.

Irenes Hundhälsa

Sedan 2015 finns ett samarbete med Irenes Hundhälsa precis söder om Hörby. Irene arbetar med friskvård på hund och erbjuder alla kursdeltagare 20% rabatt på ett behandlingstillfälle.
Telefon 0722-409707.

Barbro Börjesson

Genom Svenska Jägareförbundets instruktörsutbildning har jag haft förmånen att lära känna Barbro Börjesson. Det är den människa som starkast har påverkat mitt synsätt på hund. Jag trodde mig ha en ganska bra uppfattning om hur jag ville och skulle träna hund när jag skaffade mina två Viszlor 2005. Men ganska tidigt kände jag att jag hade svårt att få ett ärligt samarbete med en av hundarna. Jag besökte ett antal erkänt duktiga instruktörer som inte kunde hjälpa mig eftersom min hund redan var lydig. Det var först när jag fick träffa Barbro som jag fick hjälp och de rätta verktygen att jobba på, och förbättra vår relation. Det var en fullständig vändning i mitt hundtänkande som har gett mig en enorm kunskap och känsla för hund.

Ingmar Tykesson

För alla er som är intresserade av spårträning (blodspår/eftersök) så samarbetar jag med Ingmar Tykesson i Kågeröd. Han har en mycket omtyckt spårkurs varje vår, boka redan på hösten året innan om ni vill få plats! Ingmar är, förutom utbildad jakthundinstruktör, viltspårdomare och har gedigen erfarenhet av spårträning och eftersök. För kontakt ring 0705-282096.

Anders Landin

För alla hundmänniskor och särskilt för er som har stående fågelhundar vill jag varmt rekommendera Anders Landin. Han är en sann förebild när det gäller att skapa en god och hållbar relation mellan hund och människa. Anders tror precis som jag att vi måste få till en bra lydnad på våra hundar för att också kunna ge dem den frihet de behöver för att må bra. Gå gärna in på hans hemsida http://landins-hund-katt.se/ och läs mycket mer! Jag vill också passa på att tacka dig Anders för att du låter mig använda delar av din film "Så tränar jag min valp" på mina föreläsningar och för de fina träningsmöjligheter jag har haft hos dig! Du har betytt mycket för min syn på hund.

Majas HundLIV för
Lydnad I Vardagen

Alla hundar och människor är lika välkomna oavsett problem eller kunskapsnivå!

Respekt är grunden i alla relationer.

majashundliv@gmail.com

Innehar F-skattesedel
Bg 127-8597